پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز یکشنبه ، 1404/01/31

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

مدیر سلامت و محیط کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد، با حضور در برنامه شبکه استانی دنا گفت: با توجه به پروتکل‌های بهداشتی که از سوی وزارت بهداشت ابلاغ شده مواردی که سلامت عامه مردم را تهدید می‌کند سرپیچی از تخلفات بهداشتی محسوب می‌شود.

مدیر سلامت و محیط کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد، با حضور در برنامه شبکه استانی دنا گفت: با توجه به پروتکل‌های بهداشتی که از سوی وزارت بهداشت ابلاغ شده مواردی که سلامت عامه مردم را تهدید می‌کند سرپیچی از تخلفات بهداشتی محسوب می‌شود.


به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، مهندس حسین فروزان، افزود: مواردی مانند عدم رعایت وسایل حفاظت فردی مثل ماسک و دستکش توسط مردم در مکان‌های عمومی یا عرضه مواد غذایی توسط متصدیان فروشگاه‌ها بدون استفاده از ماسک و دستکش در صورتی که افراد حاد و مشکوک مراجعه می‌کنند همه از موارد تخلفات بهداشتی محسوب می‌شود.


وی با اشاره به اقدامات معاونت بهداشت برای بازرسی از بازار یاد آور شد: برای رعایت اصول بهداشتی   ۱۴۰ بازرس کار بازرسی را انجام می‌دهند که موارد تخلف در این حوزه بسیار زیاد بوده و مکرر واحدهای متخلف به دستگاه قضایی معرفی می‌شوند، پلمب روزانه واحدهای متخلف در دستور کار است و ما ناچار به برخورد هستیم اما جواب‌گوی رشد کرونا نیست و نیاز است مردم، اصناف، بازاریان و متولیان همه به کمک بیایند.


مسؤول واحد بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی در پایان خاطر نشان کرد: با بازرسی‌های مشترک سازمان تعزیرات حکومتی، اتاق اصناف  بازرسان بهداشت محیط و حرفه‌ای و سازمان صمت  ۷۶۰ واحد که تخلفات بهداشتی داشتند پلمب، ۱۵۰۰ واحد به دستگاه قضایی معرفی و ۳۶ هزار بازرسی هم انجام گرفته، ضمن اینکه نمی‌توانیم یک بازرس را ۲۴ ساعته در یک مکان نگهداریم تا موارد بهداشتی رعایت شود لذا نیاز به کار فرهنگی در این راستا به شدت احساس می‌شود.